Kedves Látogatónk! Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében a weboldalunkon adattárolásra alkalmas, ún. sütiket (cookie-t) használunk.További információk

IPU Magyarország Kft.

H-1118 Budapest, Sasadi út 66.

Tel:

(06-1) 206-1989

 

(06-1) 206-1990

Fax:

(06-1) 206-2004

E-mail:

RMA Fali átvezető

RMA Faliátvezető gázra

KETH-S/PE típusú házi becsatlakozó kombinációk

KPE/acél-átmenetre, fali fixpontként

Az eddigieknél még biztosabb KPE gázcsatlakozásra készült, teljesen új szerű megoldás sok éves tapasztalatok és az eddig jól bevállt RMA biztonsági filozófiáján alapszik.

A KETH/S-PE sorozatú RMA házi bekötő kombináció egyesíti magában a házak biztonságos KPE csatlakozásra eddig épített bekötésekből nyert összes ismeretet.Műszakilag kiforrott és kompakt konstrukciója felülmúlhatatlan.

A teljes HDPE tokozással és a belső acélmaggalteljesen új definíciót kapott a korrózió- és a tázbiztonság.. A KPE/acél átmenet továbbra is tűzbiztos helyen, a föld alatt, az épületetn kívül helyezkedik el. Így egy tűz okozta gáz kilépés úgy befelé, mint kifelé teljesen kizárt. Az acél gázvezetőcső ebszolút korróziómentességét az átmeneti darab szabadalmaztatott KPE-tokos kiképzésével érik el egy előzetes "Corona" -kezelés a gázvezető cső és a KPE-tok gáztömör és oldhatatlan összeköttetésével.Azzal, hogy a KPE-tokozás külső koextrudált rétegébe ásványi anyagokatvisznek be, az így módosított anyag elsőízben létesít befalazás után a falazattal homogén kötést. ezzel az újító RMA technikával olyan szabadalmazott eljárás alakult ki, amely fixpontot képez a falazatban, amit gáz- és víztömörség és kihúzás elleni biztonság szempontjából még nem sikerült felülmúlni.

Ez a becsatlakozás egyesíti a legújabb technológiát egy olyan biztonsági rendszerrel, amelynek nincsen párja.

Ezzel a házi becsatlakozással kézben lehet tartani az összes korróziós és tömörségi problémát. Valamennyi kívülről ható húz és csavaró erő biztonságosan átadódik a falazatnak.

Az RMA-tok további előny: kihúzás elleni járulékos védelemről ennél a konstrukciónál teljesen le is lehet mondani.A KPE tokozás vége olyan kialakítású, hogy az építkezésen tokos vagy elektrofittinges hegesztéssel PE-csővel könnyen csatlakoztatható. A csatlakozót külön megrendelés esetén szállítjuk.