Kedves Látogatónk! Szolgáltatásunk színvonalának biztosítása érdekében a weboldalunkon adattárolásra alkalmas, ún. sütiket (cookie-t) használunk.További információk

IPU Magyarország Kft.

H-1118 Budapest, Sasadi út 66.

Tel:

(06-1) 206-1989

 

(06-1) 206-1990

Fax:

(06-1) 206-2004

E-mail:

SEMPELL

Nukleáris erőművek szerelvényei

A SEMPELL részvénytársaság a korai hatvanas években a nukleáris erőművek építésének kezdetén fejlesztett ki és gyártott különleges konstrukciókat. Mindemellett a bizalmi viszony a tervezők és a vevő között nélkülözhetetlen alapfeltétel volt.

A mai napig készülnek különleges szerelvények minden ismert reaktor típushoz. E szállítások a referencia listákban tételesen dokumentálva vannak, kérésre rendelkezésre bocsájtjuk. A SEMPELL ezen szerelvények tervezéséhez és gyártásához a világ legtöbb hatósága által kiállított (KTA, ASME, OTT, N-Stamp) minden szükséges engedéllyel rendelkezik

1991-ben a SEMPELL 100%-os arányban a Babcock AG tulajdonába került és a Babcock szerelvénygyártással, a Babcock szerelvénygyártó osztályával szoros együttműködésben összeolvadt. Ezzel a SEMPELL nukleáris berendezésének szállítási programja értékes termékekkel bővült, amelyeknek ma is megvan az érvényessége.

Bármilyen korábban SEMPELL vagy Babcock által szállított szerelvényhez még 30 év távlatából is tudunk alkatrészeket rendelkezésre bocsájtani.

Konsturktőrök, fejlesztők és szerelők folyamatos termék kíséretének köszönhetően a szállított komponensek és műszaki tartalmak biztosítva és dokumentálva lettek. Ez a körülmény további fejlesztéseknél és különleges megoldásoknál felhasználásra kerül.

A SEMPELL AG magyarországi képviseletét az IPU Magyaroszág Kft. látja el.